Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Про закінчення навчання на адресному тематичному спецкурсі " Шкільна документація по-новому: Е- журнали та Е-щоденники".

03.04.2023 | Розмістив: С.В. Ковтун

Насичені березневі канікули видалися для педагогічної спільноти Люботинської міської територіальної громади: педагогічні ради, наради, оформлення документації, а 35 педагогів, з них – 4 директора, 8 заступників директорів з навчально-виховної роботи (представники адміністрації із кожного закладу загальної середньої освіти) та 23 вчителя Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4  упродовж 28 - 31 березня 2023 року  навчалися на адресному тематичному спецкурсі «Шкільна документація по-новому: ведемо Е-журнали та Е-щоденники»,  який підготували та провели фахівці КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти». Під час навчання на спецкурсі слухачі ознайомилися з вимогами до ведення ділової документації в електронному форматі, з діючими платформами для ведення електронного класного журналу, познайомилися з практичним досвідом роботи колег щодо роботи на електронних платформах. Дуже вдалим було поєднання онлайл-спілкування у форматі ZOOM конференції, самостійного опрацювання матеріалів та групової роботи щодо створення проєктів.

Під час вхідного спілкування фахівці КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» у своїх виступах довели до відома слухачів мету, завдання спецкурсу, умови навчання, акцентували увагу на матеріалах спецкурсу та алгоритмах їх опрацювання. Слухачі отримали відеоматеріали, інтерактивні презентації, виступи з досвіду роботи колег, які уже працюють з електронними платформами та завдання: опрацювати матеріали, підготувати проєкти та проблемні питання на підсумкове  онлайн-заняття.

Під час підсумкового спілкування  у форматі ZOOM конференції слухачі представили 3 групові проєкти, у яких висловили позитивні моменти для вчителів, учнів та батьків щодо вибору платформи, а також відзначили проблеми використання тієї чи іншої платформи. Цікаві та змістовні виступи підготували учасники щодо використання електронних платформ: І група – «HUMAN Школа» – спікер Жванська О.С., учитель англійської мови Люботинської ЗОш І-ІІІ ступенів № 4, ІІ група – «E- Journal» – спікер Оніщенко М.С., учитель інформатики Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4; ІІІ група – «Нові знання» - спікер Стрижак К.А., заступник директора з НВР Люботинської гімназії № 5, педагогічний колектив якої уже працює на цій платформі. Крім того, викладачі спецкурсу надали змістовні відповіді на питання, що виникли у слухачів під час роботи. Слід відзначити високий рівень викладання, науковий зміст та інтерактивність презентацій,  практичний аспект, актуальність тематичного спецкурсу, доброзичливе спілкування. Усі учасники спецкурсу отримають сертифікати на 30 годин. Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» висловлює щиру подяку Покроєвій Л.Д., ректору КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» та фахівцям Академії  за організацію та проведення адресного  тематичного спецкурсу «Шкільна документація по-новому: ведемо Е-журнали та Е-щоденники». Сподіваємося, що отримані знання,  нові ідеї та плідне спілкування допоможуть закладам освіти зробити вірний вибір платформи для електронного журналу та щоденника, щоб вона влаштовувала і вчителів, і учнів, і батьків.

Переглядів: 3584 Повернутись