Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Воркшоп для вчителів англійської мови закладів загальної середньої освіти міста Люботина

22.12.2020 | Розмістив: С.В. Ковтун

21 грудня 2020 року вчителі англійської мови стали учасниками методичного воркшопу в онлайн-форматі на тему «Медіаосвітній підхід під час вивчення англійської мови в умовах Нової української школи».

На методичний захід зареєструвалися 16 учителів закладів загальної середньої освіти міста Люботина та консультант Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Капустянська Л.С. Учасники заходу в дистанційному режимі ознайомилися з досвідом роботи вчителів Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 щодо реалізації медіаосвітнього підходу під час вивчення англійської мови. 

У ході інформаційно-презентаційного блоку, матеріали якого були розміщені у Google Classroom, Міщенко О.В., учитель англійської мови, запропонувала до перегляду презентацію «Актуальність та необхідність впровадження в освіту медіаосвітнього підходу», в якій розкрила головні завдання та особливості медіаосвіти, виділила фактори, що обумовлюють необхідність медіаосвіти у шкільному віці. Після перегляду презентації, кожен учасник воркшопу мав змогу перевірити якість засвоєння матеріалу, виконавши тестові завдання.

Під час практичного блоку, який проходив у форматі Zoom-конференції, Олена Віталіївна ознайомила учасників заходу з технологіями створення і розповсюдження фейкових новин та механізмами їх розпізнавання, залучила педагогів до методичного практикуму «Як розпізнати фейк та не дозволити маніпулювати собою», продемонструвала калейдоскоп відеофрагментів вправ та прийомів, які використовує в своїй роботі, з метою розвитку критичного мислення учнів та медіаграмотності.

Учитель також поділилася досвідом роботи щодо можливостей використання медіатехнологій під час підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови, зокрема зупинилася на прийомах, які можна використовувати на уроках.

Рефлексія була здійснена за допомогою вихідного анкетування «Ефективність роботи методичного воркшопу» в Google Classroom та спілкування «Який досвід я сьогодні отримав?» на платформі Zoom. Учасники висловили свої думки стосовно заходу, пропозиції та побажання.

Дякуємо адміністрації Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, вчителю англійської мови Міщенко О.В. за цікавий, змістовний, насичений методичний захід та плідне онлайн-спілкування.

Консультант КУ «ЦПРПП»                                                                                                             Л.С.Капустянська

Переглядів: 2610 Повернутись