Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Педагогічна студія для заступників директорів закладів середньої освіти міста Люботин

18.12.2020 | Розмістив: С.В. Ковтун

17 грудня 2020 року на базі Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 проведена в онлайн-форматі педагогічна студія для заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти м. Люботина з теми «Виховання особистості, здатної до життя в суспільстві, з активною громадянською позицією».

На методичний захід на платформі Google Classroom зареєструвалися 7 заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти міста, директор Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Сіренко С.М. та консультант Мазій С.М.

З планом роботи педагогічної студії присутніх ознайомила заступник директора з виховної роботи Шульженко В. О. Відеопривітання учасникам методичного заходу надіслали учасники студії «Творити з душею, творити для душі» під керівництвом учителя музичного мистецтва Мозгової Л.В.

Онлайн-спілкування учасників педагогічної студії було продовжено  на платформі Google Meet, де заступником директора з виховної роботи Шульженко В.О. був представлений методичний онлайн-калейдоскоп «Виховання особистості, здатної до життя в суспільстві, з активною громадянською позицією»; відеоролик  «Світлої науки храм, життєвих досвідів пізнання» (з використанням технології «Сторітелінг»); відео-виступ агітбригади «Земля — наш спільний дім».

 До проведення комунікативної  хвилі «Я —лідер», де були представлені інтервʼю з учнями та вчителями Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, були залучені і учасники заходу. Заступники директорів закладів освіти міста поділилися досвідом роботи щодо формування лідерських здібностей учнів.

Змістовним та інформаційно-насиченим виявився психолого-педагогічний пазл «Безпека очима дітей»,  під час проведення якого практичний психолог закладу Ляхова Н.В. презентувала власні наробки з даного питання та запропонувала учасникам студії для перегляду та обговорення відеоролики «Булінг можна подолати», «Я вмію кликати на допомогу».

По закінченню практичного блоку за допомогою вихідного анкетування була здійснена рефлексія. Учасники висловили свої враженнями від педагогічної студії, пропозиції та побажання.

Під час проведення педагогічної студії  чітко прослідковувалась системність роботи закладу за усіма напрямами виховної роботи, демократичність у стилі спілкування педагогів та учнів.

Дякуємо адміністрації Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 за цікавий, змістовний, насичений методичний захід.

Переглядів: 1923 Повернутись