Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Ефективний менеджмент в освітній парадигмі «Нової української школи»

17.02.2020 | Розмістив: С.В. Ковтун

13 лютого 2020 року в межах роботи «Школи новопризначених керівних кадрів» у відділі освіти відбувся методичний навчальний теоретично-практичний семінар для новопризначених керівників та їх заступників закладів освіти м. Люботина за темою: «Ефективний менеджмент в освітній парадигмі «Нової української школи».

У роботі семінару взяло участь 9 осіб керівного складу: зі стажем адміністративної роботи до 1 року – 7 (новопризначені директори та їх заступники закладів загальної середньої освіти – 5, новопризначені завідувачі закладів дошкільної освіти – 1; новопризначені директори закладів позашкільної освіти – 1); зі стажем адміністративної роботи від 1 до 2-х років – 2 (завідувачі закладів дошкільної освіти – 1; заступники директорів закладів позашкільної освіти –1).

Під час проведення семінару було розглянуто питання щодо особливостей і соціальних завдань менеджменту в освітній галузі, професійної адаптації новопризначеного керівника, зосереджено увагу учасників семінару на основних компетентностях керівника закладу освіти в умовах сьогодення, нормативно-правовому забезпеченні управлінської діяльності, змінах у законодавстві про освіту, трудовому законодавстві. Особливу увагу було приділено правилам ведення ділової документації у закладі освіти згідно з нормами діючого законодавства.

Під час проведення практичного блоку учасники семінару були залучені до виконання тренувально-корекційних вправ на класифікаційну диференціацію різних видів наказів за їх призначенням, корекцію варіантів наказів з кадрових питань, встановлення правильної відповідності між підставами для припинення трудового договору та статтями КЗпП України, закріплення та розширення знань щодо нормативного оформлення основних реквізитів документів.

Переглядів: 805 Повернутись