Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Творчий звіт молодих вихователів

21.06.2019 | Розмістив: С.В. Ковтун

21 червня під час роботи «Школи молодого вихователя» відбувся творчий звіт педагогічних працівників закладів дошкільної освіти міста – молодих фахівців. На узагальненому засіданні були присутні 5 молодих спеціалістів, керівники закладів дошкільної освіти, методист ДНЗ № 1 «Ялинка»,  керівник міського методичного об’єднання вихователів ЗДО  Попова О.О. Розпочалась робота з привітання методиста методичного кабінету Клименко О.М.

 Засідання проходило у теплій атмосфері. Молоді колеги познайомили присутніх зі своїми  напрацюваннями  з обраної для самоосвіти теми, розповіли про свою роботу, поділилися проблемами та труднощами, які виникали під час роботи, а також своїми планами. Виступи молодих фахівців були цікавими, особливо хочеться відмітити виступи вихователів Люботинського ДНЗ № 1 «Ялинка» Лебідь Анастасії Вадимівни з теми «Пошуково – дослідницька діяльність як засіб стимулювання активності пізнавальної діяльності дошкільників» та Бондаренко Юлії Сергіївни, яка обрала тему «Коректурні таблиці як засіб мовленнєвої активності дошкільників», а також вихователя Люботинського дошкільного навчального закладу № 2 Жукової Карини Олексіївни з теми «Розвиток творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами нетрадиційної техніки малювання».

В. Сухомлинський говорив: «Cправжнє виховання  не там, де педагог з вершин спускається на землю, а там, де він піднімається до тонких  Істин Дитинства». Тож побажаємо молодим колегам творчого натхнення, задоволення від своєї праці та успіхів у подальшій роботі!

Переглядів: 1459 Повернутись