Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

(Не)конференція EdCamp Linguist Positive Change – наймасштабніша подія для вчителів та викладачів англійської мови в Україні

04.03.2019 | Розмістив: С.В. Ковтун

Вперше компанія Лінгвіст спільно з трьома провідними видавництвами Cambridge University Press, National Geographic Learning, MM Publications організували подію, присвячену викладанню англійської мови у форматі (не)конференції EdCamp!

1 березня 2019 року в місті Київ відбулася феєрична подія для вчителів та викладачів англійської мови в Україні за участі чотирьох іноземних спікерів, 10 експертів з України та інших країн!

Участь у (не)конференції EdCamp Linguist Positive Change взяла  методист методичного кабінету відділу освіти Люботинської міської ради Прохорова М.В.

На учасників чекали інтерактивні сесії, новий формат заходу, численні знайомства, корисний контент та багато натхнення!

Іноземні спікери провели експертні сесії на корисні та цікаві теми, а також поділилися своїм досвідом викладання та дали практичні поради. 

John Hughes (National Geographic Learning) поділився корисними порадами, як краще персоналізувати завдання на уроках та спостерігати за уроками колег для того, щоб це було максимально ефективно для всіх учасників процесу. 

Від видавництва Cambridge University Press на EdCamp завітала Anne Robinson, яка провела дві сесії на тему підтримки та розвитку життєвих умінь в учнів молодшої та старшої школи на уроках англійської мови, збалансованого навантаження та інтеграції учнівської свободи в освітній процес.  

Angela Konstance із видавництва MM Publications провела дві сесії на цікаві та хвилюючі теми, наприклад, що означає бути сучасним вчителем та як стати Супервчителем у звичайній школі, маючи при цьому обмежені ресурси.

Katherine Martinkevich (British Council Ukraine) провела надзвичайно актуальну сесію про постановку цілей, самооцінювання та створення карти розвитку учнів.

До експертної паралелі долучився керівник волонтерів Корпусу МируEmile Gable, який розвінчав міф, що читання на занятті – це нудно.

Завдяки новому дискусійному формату учасники самі визначали перебіг роботи, вибираючи ті сесії, які відповідали їхнім потребам та інтересам.

По закінченню заходу усі учасники, які брали участь у роботі (не)конференції, отримали сертифікат про підвищення кваліфікації (8 годин).

(Не)конференція EdCamp Linguist Positive Change – незабутній захід з обміну досвідом для відповідального вчительства, яке прагне кращої якості знань.

Переглядів: 423 Повернутись