Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Міський семінар-практикум для вчителів трудового навчання

07.12.2018 | Розмістив: С.В. Ковтун

05 грудня 2018 року на базі Караванської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  відбувся міський семінар-практикум для вчителів трудового навчання за темою «Формування технологічної компетентності в проектній діяльності на уроках трудового навчання за новою програмою», під час якого своїми досягненнями і практичними напрацюваннями поділилася   вчитель трудового навчання Калюжна Н.П.   

Під час інтерактивної лекції-презентації Наталія Петрівна розкрила шляхи досягнення мети уроку через проектну діяльність, наголосила на тому, що використання методу проектів дає можливість усім учасникам освітнього процесу набути практичного досвіду, який базується як на знаннях, так і на використанні теоретичних знань у повсякденному житті. Учитель  познайомила присутніх з інноваційними вправами, які використовує на уроках трудового навчання з метою формування технологічної компетентності учнів.

Під час майстер-класу вчителі навчилися виготовляти штучні квіти з фоамерану. Потім було презентовано творчий проект «Секрети модельера. Показ мод», де учні 1-9-х класів показали різні моделі одягу з прикрасами, виготовленими своїми руками. Цей захід був надзвичайно емоційним, насиченим, цікавим і творчим.  

Обговорюючи проведений семінар-практикум, всі вчителі висловили думку, що його проведено на високому рівні. Усі присутні висловили подяку вчителю трудового навчання Калюжній Н.П., адміністрації школи, психологу, учням за корисний і цікавий семінар.

 

Методист МК Хлистун Н.І.

Переглядів: 595 Повернутись