Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Перше тренінгове заняття для початківців

25.02.2018 | Розмістив: Ю. Стрілець

1 вересня 2018 року всі першокласники України прийдуть у Нову українську школу та навчатимуться за новим Державним стандартом початкової освіти. Ключовими особами реформи середньої освіти є вчителі, які мають реалізувати зміни – кожен у власному класі.

З метою підтримки педагогів міста Люботина на цьому шляху міським методичним кабінетом відділу освіти розпочато проведення циклу практичних занять "Особливості організації освітнього процесу у 1-му класі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти" для вчителів майбутніх першокласників та заступників директорів з НВР загальних закладів середньої освіти.

24 лютого на базі Люботинського НВК № 2 відбулося перше тренінгові заняття за темою тема «Сучасний учитель, як провідник змін», в якому взяли учать 18 педагогів з усіх освітніх закладів міста.

Під час активного обговорення та дискусій вчителі разом із заступниками з НВР визначили виклики, що стоять перед початковою школою, та  чинники якісної початкової освіти відповідно до Концепції Нової української школи. Педагоги мали змогу вільно висловлювати свої думки, аргументувати відповіді, доводити свої твердження.

Під керівництвом тренерів Блізнякової О.А. (методиста ММК) та Міщенко М.А. (заступника директора з НВР Люботинської гімназії № 1) присутні ознайомилися з практикою проведення “Ранкових зустрічей”, розіграли нові освітні ролі педагогів, здійснили віртуальну екскурсію по пілотних школах з метою ознайомлення з ефективними напрацюваннями українських педагогів по створенню освітнього середовища для найменших школярів. 

Блізнякова О.А., методист ММК

Переглядів: 607 Повернутись