Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Всеукраїнський експеримент «Я – дослідник»

28.10.2017 | Розмістив: Ю. Стрілець

27 жовтня 2017 року заступники директора з навчально-виховної роботи Люботинської гімназії №1 Попова О.Л. та Міщенко М.А. та методист методичного кабінету відділу освіти Люботинської міської ради Прохорова М.В. стали учасниками науково-практичного семінару «Нова українська школа: основи навчально-дослідницької діяльності», який відбувся у межах реалізації Всеукраїнського експерименту «Я – дослідник» на базі КВНЗ «Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти» у місті Дніпро.

Розпочався семінар презентацією освітнього проекту «Я-дослідник». Наталія Гущина, старший викладач ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», координатор проекту «Я-дослідник», розповіла про організацію дослідно-експериментальної роботи за темою «Я-дослідник» в закладі освіти на першому етапі.

Ольга Коршунова, методист відділу STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ознайомила із заявкою, програмою та нормативними документами ДЕР. Учасники семінару створювали заявки, план реалізації та програми ДЕР свого закладу освіти.

Ігор Старенький, керівник напрямку роботи з сферою освіти IT.Integrator, та Антон Дзюба, розробник методичного підходу та технічного рішення «Сучасний кабінет технологій», презентували нові технології у навчанні. Учасники семінару мали нагоду побачити голограму, комплексний навчальний проект з гідропоніки, «розумну» міні теплицю, комплексний проект «Розумний дім», запрограмованого робота. Також спікери презентували обладнання кабінету інформаційних технологій як єдиного інструменту організації навчальних проектів.

Закінчився захід рефлексією та анкетуванням учасників семінару з метою вивчення їхніх потреб та ступеню мотивації до впровадження інновацій.

Педагоги Люботинської гімназії № 1 отримали рекомендації від координаторів проекту щодо подальшої роботи над реалізацією проекту всеукраїнського рівня «Я – дослідник».

Переглядів: 1507 Повернутись