Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Міський педагогічний тиждень

01.04.2016 | Розмістив: В.В. Стрілець

Відповідно до планів роботи Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Комунального вищого навчального закладу «Харківська академія неперервної освіти» на 2016 рік  з 28.03.2016 по 01.04.2016 проходив міський педагогічний тиждень за темою «Диверсифікація форм методичної роботи в системі неформальної та інформальної освітньої діяльності педагогів».

Під час педагогічного тижня 18 педагогів міста Люботина взяли активну участь у обласних заходах.

Так, завідувач ММК Сіренко С.М. у роботі методичної студії для завідувачів Р(М)МК за темою «Диверсифікація форм методичної роботи в системі неформальної та інформальної освітньої діяльності педагогів», методист Лампанченко К.В. у роботі методичної студії за темою «Оновлення змісту і форм організаційної роботи з класними керівниками з урахуванням диференційованого підходу», а методист Овчинникова Т.П. та вихователь Сафонова Т.О. у роботі методичної студії за темою «Організація методичної роботи з «педагогами-майстрами» на засадах диференціації». Підведено підсумки обласного фестивалю-огляду освітніх Інтернет-ресурсів, дипломом ІІ ступеня відзначено учителя початкових класів Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Давидову С.О.

У цьому році КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» здійснено диференційований підхід під час проведення обласних заходів, запрошено педагогічних працівників різного фахового рівня: «педагогів-майстрів», молодих вчителів, учителів, які не мають фахової освіти.

Під час роботи обласної методичної студії за темою «Методика навчання предмета «Основи здоров’я» на основі розвитку життєвих навичок» учитель основ здоров’я Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Толстоп’ятова Л.В. провела майстер-клас для молодих вчителів основ здоров’я області.

Педагог-організатор Люботинського НВК № 2 Гахова Ю.О. та учитель початкових класів Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 Бурилкіна Л.В. взяли участь у авторському семінарі-тренінгу (Араджіоні М.А.) для педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів, які будуть упроваджувати інтегрований курс виховного спрямування «Культура добросусідства», а заступник директора з навчально-виховної роботи Люботинської гімназії № 1 Міщенко М.А.  та заступник директора з навчально-виховної роботи Люботинської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 Книш С.М. у семінарі-диспуті з розвивального навчання.

28-31.03.2016 року відбулися засідання міських методичних об’єднань вчителів біології, хімії, інформатики, фізики, математики, англійської мови, географії, української мови та літератури, суспільствознавства, зарубіжної літератури та російської мови, вихователів дошкільних навчальних закладів, у роботі яких взяло участь 129 педагогів. Під час засідань педагоги знайомилися із новими навчальними програмами  для 8 класу, особливостями проведення ДПА у 2015/2016 навчальному році, обговорювали питання підготовки учнів до ЗНО тощо.

29 березня 2016 року відбулася нарада керівників навчальних закладів міста Люботина, у якій взяв участь міський голова Лазуренко Л.І. Під час наради було обговорено актуальні питання освітньої галузі міста.

30 березня 2016 року відбулася нарада керівників міських методичних об’єднань, в якій взяло участь 15 керівників ММО. Під час наради обговорено питання щодо диверсифікації (урізноманітнення) форм методичної роботи, переформатування діяльності ММО в умовах освітньої реформи.

Усього у методичних заходах було задіяно 177 педагогів міста.

Завідувач ММК   Сіренко С.М.

Переглядів: 781 Повернутись