Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Майстер-клас «Реалізація діяльнісного навчання в початковій школі через впровадження інноваційних технологій»

23.02.2016 | Розмістив: Ю. Стрілець

23 лютого 2016 року на базі Караванської ЗОШ відбувся майстер-клас «Реалізація діяльнісного навчання в початковій школі через впровадження інноваційних технологій». Даний захід мав на меті підвищити теоретичний та методичний рівень педагогів початкової школи з питань реалізації діяльнісного підходу до викладання навчальних предметів.

Інформаційно-презентаційний блок, що розпочав майстер-клас, надав можливість за допомогою інтерактивних вправ виявити рівень обізнаності присутніх за темою та утруднення вчителів при організацію діяльнісного способу викладання. В ході методичного тренінгу під керівництвом провідних вчителів навчального закладу Бондаренко Т.В. та Колінько В.В. було створено декілька варіантів конспекту уроку відкриття нових знань за темою «Площа фігур» (4 клас). Це дало можливість присутнім не тільки ознайомитися із структурою уроку в діяльнісній системі навчання, а й набути навички проведення проблемного діалогу в початкових класах.

Практична частина семінару дала можливість присутнім ознайомитися із досвідом педагогів Караванської ЗОШ проведення уроків на засадах діяльнісного підходу викладання.

Присутні відвідали урок природознавства в 4 класі «Водойми рідного краю, їх стан та охорона» (вчитель Кручинкіна Г.А.). Під час заняття учні продемонстрували високий рівень обізнаності з тами уроку, проявили особисту творчість в ході презентацій міні-досліджень щодо водних об’єктів с. Караван.

Під час практичного заняття «Робота зі створення відеофрагменту» (вчитель Луцька В.О.) присутні ознайомилися із можливостями програми Corel Video Studio для створення наочних відеопосібників для уроків.

По закінченню семінару відбулася оперативна нарада з питань підготовки завдань для проведення ДПА в 4 класах.

Методист ММК, Блізнякова О.А.

Переглядів: 1049 Повернутись