Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Вернісаж педагогічних ідей для вчителів англійської мови закладів загальної середньої освіти міста Люботина

25.11.2019 | Розмістив: С.В. Ковтун

25 листопада 2019 року на базі Люботинської гімназії № 1 проведено вернісаж педагогічних ідей для вчителів англійської мови закладів загальної середньої освіти міста Люботина на тему «Сучасні освітні тенденції у навчанні англійської мови: методи, засоби, технології». Метою заходу було ознайомити учасників з теоретичними основами та практичним досвідом учителів гімназії щодо впровадження сучасних освітніх тенденції при навчанні англійської мови, розширити теоретичні та практичні знання вчителів щодо формування в учнів предметних і комунікативних компетентностей шляхом використання сучасних освітніх технологій.

Відкрила захід заступник директора з навчально-виховної роботи  Петрів І.П., яка ознайомила присутніх з планом роботи вернісажу педагогічних ідей.

Інформаційно-презентаційний блок розпочався методичним діалогом «Використання сучасних методів, засобів, технологій під час навчання англійської мови в умовах модернізації освіти», який провела учитель іноземної мови Гиренко Т.Б. Тамара Борисівна презентувала змістовну доповідь щодо роботи вчителів гімназії із зазначеної теми.

Практичний блок розпочався уроком у 2 класі «Моя кімната», який провела вчитель іноземної мови Горич Т.С. Учні закріпили знання з вивченого лексичного матеріалу та ознайомилися із новими лексичними одиницями. Тетяна Сергіївна під час уроку розвивала комунікативні здібності учнів, формувала навички монологічного мовлення, розвивала навички співпраці та культуру командної роботи. Урок був насичений ігровими технологіями, вчитель використовувала освітні медіаресурси. Учні були активні та із великим задоволенням працювали на уроці.

Продовжився практичний блок тренінгом «Якісна підготовка учнів 11-х класів до проходження ЗНО-2020: ресурси, технології, засоби», під час якого учитель іноземної мови Шевченко М.А. здійснила огляд проблемних моментів у ході підготовки та складання ЗНО. Учитель іноземної мови Шелест Ю.В. акцентувала увагу учителів на  проблемних питаннях, що найчастіше виникають у процесі  підготовки учнів до складання ЗНО з англійської мови та ознайомила з ефективними стратегіями,  які доцільно використовувати, готуючи учнів до тестування.

Закінчився практичний блок педагогічною майстернею «Використання ігрових технологій у навчанні англійської мови під час роботи літнього мовного табору», під час якої вчитель іноземної мови Борисенко Н.П. поділилася творчими доробками з досвіду роботи та залучила вчителів до активної участі в іграх.

По закінченню заходу учасники обмінялися думками. При підведенні підсумків (згідно з анкетуванням учасників) визначено високий методичний рівень проведення вернісажу педагогічних ідей.

Переглядів: 694 Повернутись