Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Методичний навчальний семінар для новопризначених керівників закладів освіти м. Люботина та їх заступників

01.11.2018 | Розмістив: С.В. Ковтун

     30  жовтня 2018  року  в  межах роботи «Школи новопризначених керівних кадрів»  у  відділі освіти  відбувся методичний  навчальний семінар для новопризначених керівників та їх заступників закладів освіти                   м. Люботина за темою: «Методична робота у школі як цілеспрямований процес управління діяльністю педагогічного колективу. Ділова документація – складовий чинник управлінської компетентності».

       У роботі семінару взяло участь 7 осіб керівного складу: зі стажем адміністративної роботи до 1 року – 4 (новопризначені директори закладів загальної середньої освіти – 2, заступники директорів з виховної роботи – 1;  директори (завідувачі)  закладів  дошкільної освіти – 1; зі стажем адміністративної роботи від 1 до 2-х років – 3 (директори закладів загальної середньої освіти –1, заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти – 1, директори (завідувачі)  закладів дошкільної освіти –1).

       Під час проведення семінару було наголошено на принципі людино- центризму та  демократизму в управлінні закладом (установою) освіти,  напрямках підвищення професійної компетентності педагога, циклах управління  методичною  роботою у закладі освіти, інноваційних технологіях методичної роботи, а також на змінах у нормативно - правовій базі щодо ведення ділової документації.   

        У ході проведення семінару було опрацьовано методичні рекомендації щодо  сучасних  підходів  при  організації системи методичної роботи, проаналізовано особливості та сучасні вимоги щодо ведення ділової документації  у закладах освіти з урахуванням змін, що відбулися.

       У практичному блоці  учасниками семінару розроблялись моделі щодо ефективної організації методичної роботи у закладі освіти як цілісної системи з наступним захистом власних творчих проектів («Соціалізація особистості на засадах створення сприятливого освітнього середовища в умовах компетентнісного підходу», «Шляхи забезпечення якісної реалізації розвитку дітей  дошкільного віку відповідно до впровадження освітньої програми «Впевнений старт»), а також виконувались тренувальні вправи щодо оформлення окремих видів реквізитів організаційно-розпорядчої документації. 

Переглядів: 388 Повернутись