Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Семінар-практикум для вчителів математики м. Люботина

23.10.2018 | Розмістив: С.В. Ковтун

Семінар-практикум  для вчителів математики м. Люботина

 

19 жовтня 2018 року на базі Караванської загальноосвітньої школи    І-ІІІ ступенів було проведено семінар-практикум для вчителів математики шкіл м. Люботина за темою «Використання опорних схем-конспектів для підвищення рівня засвоєння програмового матеріалу з математики».

Робота семінару розпочалася із проведення практичним психологом школи Ляховою Н.В. тестування учасників семінару за методикою піктограм.  Інформаційно-презентаційний блок семінару був проведений у формі інтерактивної доповіді-презентації «Використання опорних схем-конспектів для підвищення рівня засвоєння програмового матеріалу з математики», проведеної під керівництвом вчителя математики Караванської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Пономарьової Раїси Іванівни.

Практичний блок засідання був представлений  у формі проведення відеовернісажу педагогічних знахідок учителя математики «Використання опорних схем-конспектів на різних етапах уроків математики у 5-9 класах», під час якого Пономарьова Р.І. ознайомила гостей з власними методичними наробками з даної теми.

Наступним етапом роботи була участь вчителів у проведенні методичного практикуму «Використання опорних схем-конспектів на уроках повторення та систематизації знань з метою підготовки учнів до ДПА та ЗНО ». Працюючи в групах вчителі математики створювали опорні схеми для повторення теоретичного матеріалу з алгебри та геометрії, які стануть в нагоді при підготовці учнів до ДПА (9 та 11 клас) та ЗНО-2019.

Практичний психолог школи Ляхова Н.В. провели підсумкове тестування учасників семінару, проаналізувала його результати та ознайомила присутніх  з результатами психологічного тестування «Запам’ятовування та відтворення через образи» учнів 8-9 класів Караванської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Учасники методичного заходу відзначили його актуальність, ефективність, творчий підхід вчителя та адміністрації школи до організації та проведення семінару-практикуму.

Методист ММК С.М. Мазій

Переглядів: 587 Повернутись