Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

В Люботинській гімназії №1 відбувся щорічний творчий звіт

22.03.2018 | Розмістив: Ю. Стрілець

22 березня 2018 року в Люботинській гімназії № 1 відбувся щорічний творчий звіт перед батьківською громадськістю педагогічного та учнівського колективу гімназії. В холі закладу було представлено міні-проекти учнів за темою «Дружна шкільна родина – першоджерело людської єдності».

У заході взяли участь творчі колективи: хореографічні колективи «I beliеve» (керівник Іщенко О.В.), «Монреаль» (керівник Кокалко С.П.), «Енергія» (керівник Русакова О.А.), вокальний колектив  «NON-STOP» (керівник Харченко О.П.), ансамбль народних інструментів «Люботинські музики» (керівник Будьонний В.М.), яких було нагороджено грамотами та солодкими подарунками.

Також було нагороджено грамотами учнів-переможців міського та обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів,  конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Харківського територіального відділення МАН, VIІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ХVІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Директор Люботинської гімназії № 1 Заяць К.А. вручила подяки вчителям, які підготували переможців, а саме: вчителю біології Болдарєвій В.В., учителю географії  Проненко О.П., учителю англійської мови Борисенко Н.П., учителю української мови та літератури Корсуновій І.О. За розвиток учнівського самоврядування та підтримку дитячих талантів також було вручено подяку вчителю початкових класів Олійник Н.О.

Від батьківської громадськості зі словами вдячності за якісне навчання та виховання дітей виступила голова батьківського комітету Іващенко Г.В. та вручила подяку колективу Люботинської гімназії № 1.

Відділ освіти висловлює щиру подяку адміністрації Люботинської гімназії № 1 за високий рівень організації роботи з обдарованими дітьми,  бажає нових звершень та яскравих перемог учням та педагогічному колективу закладу.

Переглядів: 1174 Повернутись