Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Авторська майстерня для вчителів художньо-естетичного циклу

15.12.2016 | Розмістив: Ю. Стрілець

14 грудня 2016 року у Люботинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3 учителі художньо-естетичного циклу загальноосвітніх навчальних закладів міста взяли участь у роботі авторської майстерні з теми «Стимулювання  пізнавальної діяльності як засіб саморозвитку, самореалізації особистості учнів на уроках художньо-естетичного циклу через предметну компетентність вчителя». Метою авторської майстерні було ознайомлення учасників з теоретичними основами стимулювання пізнавальної діяльності учнів, сприяння активізації творчої діяльності вчителів , їх зацікавленості в оволодінні навичками конструювання тестових завдань. Розпочалась авторська майстерня з інтерактивного спілкування, під час якого учитель образотворчого мистецтва Барчан І. О. і учитель музичного мистецтва Птиченко Г. В. ознайомили учасників авторської майстерні із системою роботи навчального закладу щодо використання інтерактивних і нетрадиційних форм роботи. Об’єднавши присутніх учителів у групи, Птиченко Г. В. і Барчан І. О. продемонстрували на них застосування інтерактивних форм діяльності на уроках художньо-естетичного циклу.

Також в рамках роботи авторської майстерні було проведено методичну скриньку «Конструювання тестових завдань з предметів художньо-естетичного циклу» (робота в групах) та творчу майстерню «Нетрадиційні техніки малювання» (створення ілюстрацій до дня Святого Миколая). Учні з класу представили  учасникам майстер-класу музично-театралізовану композицію «Миколая ми чекали».

Тема авторської майстерні розкрита повністю, мети досягнуто.

Майстер-клас проведено на високому методичному рівні, що говорить про системну результативну методичну  роботу у Люботинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3. 

Переглядів: 1072 Повернутись