Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Запрошуємо підтримати акцію до 1 вересня «Благодійність замість квітів»

22.08.2016 | Розмістив: В.В. Стрілець

Благодійний фонд «Таблеточки» та сайт «Розвиток дитини» запрошують школи та дитячі садки, а також вчителів та вихователів приєднатися до акції «Благодійність замість квітів», метою якої є зібрання коштів для онкохворих українських дітей, які потребують нашої допомоги.

В рамках проведення акції організатори пропонують батькам школярів та дошкільників замість придбання квітів на День знань передати ці кошти дітям, які потребують лікування, а замість квітів подарувати вчителю або вихователю дитячого садка спеціальний сертифікат про благодійну допомогу.

У той же час вчителям шкіл та вихователям дитячих садків пропонується відмовитись від звичних квіткових подарунків та повідомити про це своїм учням та їхнім батькам на своїй сторінці у соціальній мережі, на шкільному стенді або на сайті школи.

Щоби взяти участь в акції та проінформувати про це батьків, навчальні заклади, вчителі та вихователі можуть скористатися спеціально підготовленими матеріалами.

Пам’ятайте, що квіти досить швидко зав'януть, а благодійна допомога дозволить змінити життя не однієї дитини та її сім'ї на краще.

Організатори акції: Благодійний фонд «Таблеточки» та сайт «Розвиток дитини». Інформаційний партнер сайт «Освіта.ua». Всі зібрані кошти будуть направлені до Міжнародного благодійного фонду «Таблеточки».

Дізнатись більше про акцію, зробити благодійний внесок та роздрукувати сертифікат ви можете за посиланням: http://childdevelop.com.ua/charity/

Міжнародний благодійний фонд «Таблеточки» захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні. Фонд заснований волонтерами у 2011 році. Фонд надає дітям паліативну та психологічну допомогу, допомагає батькам, розвиває донорський рух в Україні. Детальніше на сайті www.tabletochki.org

Сайт «Розвиток дитини» є інтернет-ресурсом, що створений задля допомоги батькам, вихователям та вчителям у навчанні дітей. Матеріали сайту мають як інформаційну, так і практичну складову. На сайті розміщуються статті, практичні та творчі завдання для дітей, а також інші матеріали для розвитку дитини.

http://osvita.ua/school/52074/

Переглядів: 803 Повернутись