Архів за 2023 рік
Архів за 2022 рік
Архів за 2021 рік
Архів за 2020 рік
Архів за 2019 рік
Архів за 2018 рік
Архів за 2017 рік
Архів за 2016 рік
Архів за 2015 рік
Архів за 2014 рік
Архів за 2013 рік
Архів за 2012 рік
Архів за 2011 рік

Майстер-клас для вчителів основ здоров'я

25.03.2016 | Розмістив: Ю. Стрілець

24 березня 2016 року на базі Люботинської ЗОШ №3 було проведено майстер-клас для вчителів основ здоров'я шкіл м. Люботина за темою «Майстерність сучасного уроку: впровадження інноваційних технологій у навчально-виховному процесі як засіб формування успішної компетентної особистості педагога та учня навчального закладу».   

Мета заходу – висвітлити методичні принципи організації і проведення уроків основ здоров'я, застосування методів активізації творчої діяльності учнів шляхом використання інноваційних технологій, методів і прийомів навчання, що сприяють розвитку життєвих навичок, підвищити рівень професійної компетентності вчителів основ здоров'я.

Людмила Валентинівна Толстоп'ятова відкрила заняття майстер-класу методичним дайджестом «Викладання основ здоров'я на засадах розвитку життєвих навичок». У практичному блоці Людмила Валентинівна провела урок-тренінг основ здоров'я, на якому в ролі учнів були вчителі основ здоров'я шкіл міста Люботина. Тема уроку: «Хвороби цивілізації. Соціальні чинники ризику. Вплив комерційної реклами на здоров'я». Вчителі-учні працювали з тестами, працювали в групах, парах, захищали проекти, створювали презентації. Урок пройшов у теплій, доброзичливій атмосфері, був інформаційно насиченим і надзвичайно продуктивним.

Під час роботи творчої майстерні вчителі в комп'ютерному варіанті створювали тестові завдання для учнів 7 класу до розділу «Соціальна складова здоров'я». Вчителі основ здоров'я взяли участь у рухливій перерві «Роби зі мною, роби, як я, роби краще за мене», пізнавальній грі «Пригоди у країні Здоровляндії».

При підведенні підсумків  визначено високий методичний рівень проведення майстер-класу.

Методист ММК Хлистун Н.І.

Переглядів: 1191 Повернутись